Auto- en Motorrijschool van Den Haag, Rijswijk, Delft, Zoetermeer & omstreken! | 06-33 91 91 61 | info@alkar.nl

RIJBEWIJS HALEN

Bij ALKAR Rijopleidingen kan je terecht voor autorijlessen. We informeren je graag over onze voordelige pakketten. Daarnaast geven we advies over welk pakket het best bij jou past, zodat je met een goede voorbereiding start aan het praktijkexamen.

De rij-opleidingen beginnen met een vrijblijvend intakeles. Tijdens deze les wordt je rijniveau beoordeeld en ontvang je een vrijblijvend advies. Je bent dus niet verplicht na deze intakeles een pakket af te nemen.

Een lesuur duurt 60 minuten. Hoeveel uren je per week wilt lessen bepaal jezelf. Bij onze Rijschool Den Haag (Alkar) staat garantie voorop.
Je kunt verschillende manieren hanteren. De een leert prettig als hij/zij meerdere uren per week lest en de ander vindt het fijn om het wat kalmer aan te doen. Aan ieder zijn wens kan worden voldaan.
Je kunt ook een spoedcursus volgen; neem contact op voor meer informatie hierover.

Ons doelstelling is om aanstaande automobilisten op een veilig en milieuvriendelijk wijze te laten deelnemen aan het verkeer.
Wij zorgen ervoor dat je op een gezellige en ontspannen wijze leert autorijden.

WAT HOUDT HET PRAKTIJK EXAMEN IN?

Voor het halen van je autorijbewijs moet je, naast een theorie-examen ook een praktijkexamen doen. Hierbij zal de examinator in ongeveer 30-40 minuten je rijvaardigheid beoordelen.

Je zult niet verrast zijn, want wij bereiden je tijdens de autorijlessen volledig voor op deze dag. Belangrijke onderdelen van het examen zijn:

  • Voertuigbeheersing
  • Veiligheid
  • Doorstroming
  • Sociaal rijgedrag
  • Milieubewust rijgedrag
  • Bijzondere verrichtingen (parkeren, omkeren en stoppen)

Intakeles plannen?

Ons instructeur laat je alle basisvaardigheden van het rijden ervaren tijdens een 90 minuten durende les.

Naam *
Adresgegevens *
Mobiel *
E-mail *

GOED VOORBEREID NAAR HET EXAMEN

Voor de meeste mensen is de eerste rijles behoorlijk spannend. Het is van belang dat je op gemakt voelt. Ons team zorgt daarvoor! Je krijgt een vast instructeur, die je op een prettig, enthousiast en ontspannen manier begeleidt tijdens de rijlessen.

Goede verkeersinzicht is van grote belang! Tijdens de autorijlessen hebben we hier veel aandacht voor. Ook moet je vooruit kunnen kijken en goed anticiperen in het verkeer. Zo kun je om gaan met verschillende situaties in het verkeer. Tijdens de rijlessen oefenen wij alle CBR-routes een aantal keer met je.

Kortom, met ons begin je zelfverzekerd en goed aan je examen!

HOOGSTE SLAGINGSPERCENTAGE IN DEN HAAG, LIEFST 85% SLAAGT IN ÉÉN KEER!

Ons slagingspercentage ligt ver boven het landelijk en regio gemiddelde, wij kunnen met trots zeggen dat wij de afgelopen jaren een gemiddelde percentage van 85% hebben.

Landelijk/regio gemiddelde ligt onder 50%.